Disclaimer

Autobedrijf Lestrade besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die op deze site staan. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen.

Autobedrijf Lestrade aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden van deze informatie.

Autobedrijf Lestrade aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten welke voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken. Bezoek aan de website, alsmede gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel voor risico van de gebruiker.

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina's van derden. Autobedrijf Lestrade heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van gegevens, plaatjes, scripts en/of bestanden wordt slechts toegestaan na schriftelijke toestemming van de uitgever van deze site en na duidelijke bronvermelding.

Tuning en Software modificaties

Chiptuning (vanaf 399)

Wilt u meer vermogen uit uw auto halen? Dan is dit mogelijk met stage 1 chiptuning. Hierbij worden er aanpassingen in de ECU van de auto. Bij stage 1 chiptuning word het alleen rendement verhoogd, hierdoor is dit niet schadelijk voor uw motor.

Eco tuning

Wilt u zo lang mogelijk met uw brandstof doen? Dan is ecotuning een goede oplossing hiervoor. In plaats van de focus op vermogen te leggen word het rendement van de brandstof verhoogd

Voordelen tuning

Meer vermogen Bespaar brandstof Betere reactie op het gaspedaal

Onderdelen/ sensoren uitschakelen

voorbeelden • EGR uitschakelen • Roetfilter uitschakelen • Storingen uitschakelen • Snelheidsbegrenzers verhogen, verlagen • Toerenbegrenzers verhogen of verlagen • Uitschakelen sensoren

VAG modellen componenten activeren en coderingen veranderen

Voorbeelden -Needle sweep -USA lights -Aanpassingen MMI -Emergency brake lights -Indicatie lampjes aan/ uit zetten -Bochtenverlichting activeren -En nog veel andere opties

Wij beloven kwaliteit

  • Bij noodzakelijke reparaties krijg je vooraf een prijsopgave.
  • Een jaar garantie op onderdelen
  • Eerlijke prijzen 

Neem contact op