Een kleine onderhoudsbeurt

legt zijn focus altijd op de meest essentiële onderdelen van uw auto, waarbij wij de betrouwbaarheid van uw auto controleren.

Maak een afspraak

Wat wordt er voor u gedaan

Om de kwaliteit te waarborgen werken onze specialisten met een overzichtelijke checklist om uw auto te controleren op eventuele slijtage en beschadigingen. Het kan gebeuren dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, en om onaangename verrassingen te voorkomen ontvangt u altijd een prijsopgave vooraf.

Vloeistofniveau

We controleren het vloeistofniveau en zullen indien nodig uw ruitenvloeistof en koelvloeistof bijvullen. Ook wordt het oliefilter en olie vervangen.

Accu check

Wij controleren of de accu niet zwak is. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto blijft starten

Voertuig storingscodes uitlezen

Bij het uitlezen van de storingscodes helpt bij het constateren van eventuele problemen in de auto. Met onze uitlees apparatuur kunnen wij de storingscodes lezen en wissen.

Bandeninspectie

De conditie van de band moet worden gecontroleerd op tekenen van veroudering en wordt de bandenspanning op peil gebracht.

Controle werking aircosysteem

Bijvullen van het airco gas en het verwijderen van eventuele geuren. Controle op slijtage, lekkage of beschadiging in de compresso

Aanvullende inspectie items

De auto wordt op veel kleine items gecontroleerd op slijtage, beschadiging en functie.

Onderhoud aan uw auto

Een kleine onderhoudsbeurt is uiteraard anders dan een grote beurt, maar is minstens even belangrijk. Bij een kleine onderhoudsbeurt kan u namelijk vroegtijdig eventuele problemen aanpakken, zodat u grote schade aan uw auto kan voorkomen of herstellen. Het helpt ervoor dat uw auto altijd te vertrouwen is en u geen problemen ervaart tijdens het auto rijden.

Wij beloven kwaliteit

  • Bij noodzakelijke reparaties krijg je vooraf een prijsopgave
  • Garantie op de onderdelen
  • Eerlijke prijzen

Maak een afspraak