Grote onderhoudsbeurt

Het is uiteraard belangrijk dat uw auto door het jaar heen gecontroleerd wordt op een groot aantal belangrijke punten. Dit voorkomt dat de auto slijtage of eventuele beschadiging oploopt dat niet meer te redden is.

Maak een afspraak

Wat wordt er voor u gedaan

Om de kwaliteit te waarborgen werken onze specialisten met een overzichtelijke checklist om uw auto te controleren op eventuele slijtage en beschadigingen. Het kan gebeuren dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, en om onaangename verrassingen te voorkomen ontvangt u altijd een prijsopgave vooraf.

Vloeistofniveau

We controleren het vloeistofniveau en zullen indien nodig uw ruitenvloeistof en koelvloeistof bijvullen. Ook wordt het oliefilter en olie vervangen.

Vervangen interieurfilter

Het interieurfilter wordt vervangen, dit zorgt ervoor dat de schone buitenlucht de auto instroomt en de troep van buiten in het filter achterblijft.

Voertuig storingscodes uitlezen

Bij het uitlezen van de storingscodes helpt bij het constateren van eventuele problemen in de auto. Met onze uitlees apparatuur kunnen wij de storingscodes lezen en wissen.

Uitlijncontrole

Het is belangrijk dat uw auto goed uitgelijnd is. Bij goede uitlijning verbruikt u minder brandstof, heeft u minder last van slijtage aan uw banden en heeft u een betere wegligging.

Accu check

Wij controleren of de accu niet zwak is. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto blijft starten

Rem inspectie en -reiniging

Tijdens de rem inspectie controleren wij de staat van uw remmen, indien nodig worden ze vervangen of schoongemaakt.

Bandeninspectie

De conditie van de band moet worden gecontroleerd op tekenen van veroudering en wordt de bandenspanning op peil gebracht.

Controle werking aircosysteem

Bijvullen van het airco gas en het verwijderen van eventuele geuren. Controle op slijtage, lekkage of beschadiging in de compressor.

Aanvullende inspectie items

De auto wordt op veel kleine items gecontroleerd op slijtage, beschadiging en functie

Remvloeistof

De remvloeistof moet om de twee jaar ververst worden, omdat het vocht opneemt. Hierdoor zal het remsysteem inwendig slijten en minder goed werken.

Multi en distributieriem

We controleren de distributieriem op slijtage, werking en eventuele schade.

Onderhoud aan uw auto

Volgens fabriek specificaties wordt er onderhoud verricht aan uw auto. Dit voorkomt dat er in de toekomst onderdelen kapot gaan en zorgen voor meer schade aan uw auto. 

Wij beloven kwaliteit

  • Bij noodzakelijke reparaties krijg je vooraf een prijsopgave
  • 1 jaar garantie op onderdelen.

Maak een afspraak