Wintercheck

Is uw auto klaar voor het winterse weer? Controleer het snel en eenvoudig met een wintercheck. Het weer verandert en de nadruk komt te liggen op andere onderdelen van uw auto en het is belangrijk om dit goed te doen om eventuele schade te voorkomen.

Maak een afspraak

Onderdelen die worden nagekeken

De nadruk van de controle ligt op de onderdelen die extra belangrijk zijn in de winter. Aan de hand van een checklist lopen onze specialisten even langs de belangrijkste punten van uw auto zodat u problemen voorkomt.

Banden

De conditie van de band moet worden gecontroleerd op tekenen van veroudering en wordt de bandenspanning op peil gebracht.

Vloeistofniveau

We controleren het vloeistofniveau en zullen indien nodig uw olie, ruitenvloeistof en koelvloeistof bijvullen. Ook het vriespunt van het vloeistofniveau wordt gecontroleerd.

Remmen

Bij het controleren van de remmen wordt er gekeken naar eventuele slijtage van de remschijven en wordt de remweg gecontroleerd.

Accu

Wij controleren of de accu niet zwak is. Als het vriest begeeft de accu het namelijk sneller. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto blijft starten.

Airco

Een goed werkende airco is noodzakelijk voor een snelle ontwaseming van de vooruit.

Onderhoud aan uw auto

Tijdens het onderhoud wordt er gekeken of uw auto klaar is voor de winter. Uiteraard wilt u niet in de kou ergens langs de weg staan met pech. Vandaar dat we uw auto nalopen op de belangrijkste onderdelen.
  • Voor alle auto merken
  • Plan eenvoudig online je afspraak in
  • Kwaliteit voor de beste prijs